Konsulenthjälp

Behöver er scoutkår utvecklas?

Ta kontakt med en scoutkonsulent om ni är nyfikna på vidareutveckling av scoutkåren, rekryteringstips av barn och vuxna, Trygga möten, INTRO-utbildning av nya ledare med mera.

Att rekrytera ska vara kul, precis som det är kul att bli fler scouter.

Utvecklingskonsulenterna kan stötta ert rekryteringsteam för att uppnå detta genom stöd till planering eller på plats när ni träffar barnen.
Ta en titt här på sidan vad vi kan göra för er och boka en konsulent redan idag.

Anton kvadrat

Anton Nilsson

Utvecklingskonsulent
E-post: anton.nilsson@scouterna.se
040-622 60 21

Anton arbetar med stöd till Nordvästra Skånes scoutdistrikts styrelse men också med kårstöd och rekrytering till såväl kårer i Nordvästra- som Södra Skånes scoutdistrikt. Anton är anställd av Nordvästra Skånes Scoutdistrikt.

Caroline Johansson

Caroline Eriksson

Utvecklingskonsulent
E-post: caroline.eriksson@scouterna.se
0720787925

Caroline är anställd av Scouterna och stöttar kårerna i hela Skåne med bland annat rekrytering, inspiration, utveckling samt agerar bollplank.

Evelina 2

Evelina Rasmussen

Utvecklingskonsulent.
E-post: evelina.rasmussen@scouterna.se
0766- 23 25 32

Evelina är anställd av Scouterna och stöttar kårerna i hela Skåne med bland annat rekrytering, inspiration, utveckling samt agerar bollplank.