Ledarträffar våren 2017

Under våren 2017 kommer det att anordnas ett antal ledarträffar med olika teman i distriktet. På denna sida kommer det lite information om dem och längst ner på sidan hittar du anmälan till träffarna.

8/2 Ledarträff fokus framtid och arrangemang

Under vår kväll tillsammans kommer fokus att ligga på distriktets framtid. De förslag som kom fram under höstens ledarträffar kommer att presenteras och diskuteras. Vad det kan leda till och hur det kan se ut i framåt för distriktet kommer vara viktigt för alla ledare.

Även distriktens arrangemang kommer att få ett stort fokus under kvällen. Det föreslagna arrangemangsschemat kommer att presenteras djupare även riktlinjerna för att arrangera scoutarrangemang i Nordvästra Skåne Scoutdistrikt kommer visas upp.

Distriktsstyrelsen och konsulenterna kommer att vara på plats och informera om vad som är på gång i Distriktet, i Skåne och i Scouterna. Så påminn ledarkollegerna, och boka in ledarträffen direkt.

Plats: Mörarp Scoutkår, Jägaregatan 5, Mörarp
Tid:19:00-21:00, fika serveras från 18:30

Här finns inbjudan till  ledarträffen

1/3 Ledarträff fokus distriktsstämman

Denna träff fokuserar på distriktsstämman, var med och hjälp till att underlätta för distriktsstämman genom att redan innan.

Plats: Landskrona Scoutkårs gård i Saxtorp

3/4 Kårordförandeträff

En träff speciellt riktad mot kårordföranden i distriktet för att prata om framtiden och arbetet vidare i distriktet. Samarbete mellan kårer och distrikt och mera.

Plats: Ännu inte fastställd.
Tid:19:00-21:00, fika serveras från 18:30

Här kan ni anmäla er till vårens ledarträffar.

8/2 Ledarträff fokus Framtid och Arrangemang
1/3 Ledarträff fokus distriktsstämman